• Veiligheid
 • Duurzaam
 • Betrokken

Geachte klant,

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van Zaterdag 28 juli T/M 12 augustus.

Tevens zijn we op de zaterdagen van de basisschool vakantie gesloten. Dit zijn de volgende dagen: 7, 14, 21 ,28 juli en 4, 11, 18 augustus.

Ter info:

Als de auto apk gekeurd dient te worden mag dit maximaal 2 maanden voor de einddatum dat op het rapport staat.

Het team van Carprof van Dun wenst u een fijne en veilige vakantie toe.

Auto onderhoud

Periodieke controle en onderhoud is van groot belang voor een optimale prestatie van uw auto. Zo vermindert u de kans op pech langs de weg en heeft u er langer plezier en profijt van. Zorg er daarom voor dat u tijdig het voertuig deskundig laat controleren. Zo voorkomt u dat gebreken niet of te laat worden opgemerkt met alle mogelijke gevolgen van dien. Daarnaast is een goed onderhouden auto, en een bijhorend correct ingevuld onderhoudsboekje, bij inruil meer waard en is deze meestal gemakkelijker te verkopen. 

Het is dus verstandig om minstens eenmaal per jaar uw voertuig door een deskundig en vakbekwaam autobedrijf na te laten kijken.

Wat mag u verwachten van onze onderhoudsbeurt?

Voorheen was er in de autobranche nog sprake van kleine en grote onderhoudsbeurten. Tegenwoordig is dit echter niet meer van toepassing omdat auto fabrikanten precieze voorschriften hanteren welk onderhoud er bij het aantal kilometers verricht moet worden. Daarnaast spelen factoren zoals levensduur en gebruik een belangrijke rol bij onderdelen zoals de remblokken en schijven, de banden, schokdempers, ophanging en distributieriem. 

Onze ervaren automonteurs zullen eerst op basis van uw kilometerstand de belangrijkste onderdelen nalopen. Nog voordat wij het daadwerkelijke onderhoud uitvoeren maken wij eerst een duidelijke offerte en bespreken wij de kritische punten en de bijhorende werkzaamheden met elkaar. Zo bent u op de hoogte van wat er aan uw auto mankeert en voorkomen we dat u voor onverwachte kosten komt te staan.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen van uw auto en beschikken wij als enige autogarage in Best over een schokdemper testbank waar op basis van de wieldruk het contact op de weg wordt gecontroleerd.  

Voor de beste kwaliteit

Naast onze open aanpak, heldere offertes en afspraken maken wij enkel en alleen gebruik van A-merken onderdelen. Onderhoud en reparaties worden door onze ervaren en deskundige monteurs volgens fabrieksvoorschriften en BOVAG opgestelde richtlijnen uitgevoerd. Bovendien bieden wij bij elk onderhoud 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties aan omdat wij geloven in onze eigen kwaliteit. Wij weten onze klanten dan ook keer op keer weer tevreden en met een veilig gevoel de weg op te sturen.

Wilt u meer informatie en advies of maakt u liever direct een afspraak? Neemt u dan direct contact met ons op.

24 maanden garantie

Standaard 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties

Carprof pechhulp

24/7 pechhulp in heel Europa voor maar €29,95 per jaar

 • 10
  Eindhoven, 07-06-2018 J. (Sjef) "Geweldige ervaringen. Al heel veel jaren een trouwe klant..."
 • 9
  Best, 07-06-2018 Marc "Prettig, meedenkend en behulpzaam"
 • 8,7
  Eindhoven, 02-06-2018 Monique Geen beschrijving beschikbaar.
 • 10
  Best, 31-05-2018 Franca Geen beschrijving beschikbaar.
 • 8,7
  Array, 28-05-2018 Bas "Goede service, ze denken mee en de koffie staat klaar "
 • 10
  Nuenen, 20-05-2018 Sjackelinde "Goed bedrijf, klantvriendelijk, goede uitleg, "